Lidmaatschap

Vrienden hebben een streepje voor, maar wat zijn onze activiteiten voor de leden van de VVEA op Eindhoven Airport?

Vriendenbijeenkomsten

  • Middels lezingen proberen wij onze leden op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen van Eindhoven Airport en de luchtvaart in het algemeen. Waar mogelijk organiseren wij met Eindhoven Airport gezamenlijke activiteiten.
   • Enkele keren per jaar, donderdags van 16.00 tot 19.00 uur, wordt voor leden van de VVEA en genodigden, een

  Airport Hour

   op Eindhoven Airport gehouden. Deze bijeenkomsten dragen een informeel karakter en kunnen uitstekend gebruikt worden om, voor particulieren en bedrijven, te netwerken. Iedere bijeenkomst wordt een spreker uitgenodigd die ingaat op een actueel thema in relatie tot “luchtvaart gerelateerde” onderwerpen. De deelname en parkeren voor leden van de VVEA, is gratis! Tevens bestaat er na afloop de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief van een voortreffelijk diner te genieten in restaurant La Place
  • Een paar keer per jaar worden er “luchtvaart gerelateerde” uitjes voor de leden en introducés georganiseerd al dan niet met een eigen bijdrage.
  • Alle leden worden uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering.
  • Op 31 december wordt er voor de leden een gratis oudejaarsborrel met hapjes op Eindhoven Airport geserveerd.
  • Het laatste nieuws in uw e-mailbox. Middels onze digitale nieuwsbrief houden wij onze leden op de hoogte van al onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom Eindhoven Airport.
  • Welkomst voordeel als u zich aanmeldt als vriend. U zult, samen met andere nieuwe leden tijdens een happy hour, worden uitgenodigd voor een kennismaking met de VVEA. Hierbij zullen enkele bestuursleden van de VVEA aanwezig zijn om al uw vragen over de vereniging te beantwoorden. Daarbij wordt u ook ontvangen door de directeur van Eindhoven Airport die een presentatie zal geven over de ontwikkelingen van Eindhoven Airport. Daarna krijgt u als nieuw lid van onze vereniging een rondleiding over Eindhoven Airport. Alle facetten van dit boeiende bedrijf zullen u worden getoond.

Wilt u lid worden?

Voelt u zich betrokken bij de doelstelling van onze vereniging, of wilt u gebruik maken van onze activiteiten, steun ons dan! Dit kan doormiddel om u aan te melden als lid of sponsor! U kunt al lid worden voor € 50,- per jaar!

Kosten lidmaatschap:

Algemeen particulier lid, bijdrage € 50,00 per jaar.
Algemeen particulier lid inclusief partner, bijdrage € 75,00 per jaar.
Bedrijfslidmaatschap, bijdrage € 100,00 per jaar.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier of stuur een e-mail naar: .
Alvast hartelijk welkom bij de Vrienden van Eindhoven Airport en bedankt voor uw steun!

Namens het bestuur,
Secretaris V.V.E.A.

Privacy verklaring
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) melden wij u het volgende:
Wij registreren de volgende persoonsgegevens: a) Naam, b) Adres, c) Telefoonnummer, d) Email adres, e) Soort donateurschap, f) Lid sinds, g) Lidmaatschapsbedrag en h) Datum betaling.
Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor a) het organiseren van Vriendenactiviteiten, b) het verzenden van informatie van en uitnodigingen voor Vriendenactiviteiten en c) het innen en beheren van de contributies.
De gegevens worden geregistreerd en beheerd door de Penningmeester op een eigen beveiligde Personal Computer en in papieren vorm ten behoeve van aansluiting met de boekhouding.
Het bestuur van de VVEA heeft inzage in de hierboven genoemde persoonsgegevens,
Voor vragen over bovenstaande en het opvragen van uw eigen gegevens kunt u contact opnemen met de Penningmeester.

Aanmelden Lidmaatschap

  De heerMevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode + Woonplaats (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Kies uw lidmaatschap

  Algemeen particulier lid, bijdrage €50,00 per jaar.
  Algemeen particulier lid inclusief partner, bijdrage €75,00 per jaar.
  Bedrijfslidmaatschap, bijdrage €100,00 per jaar.